CW Batwoman fans hadden een grote verrassing op zondagavond toen de preview aflevering, A Secret Kept From All the Rest, volgende week liet zien dat Hush officieel naar Gotham kwam. De iconische en angstaanjagende schurk is degene die de fans willen zien sinds de komst van Tommy Elliot (Gabrielle Mann) aan het begin van dit seizoen. Het kanaal geeft ons nu een eerste glimp van de koude, ingezwachtelde schurk in de nieuwe foto’s voor de volgende aflevering, die een glimp geven van de grootste dreiging die Batwoman tot nu toe heeft gehad.

Het netwerk heeft twee foto’s van Hash vrijgegeven. De eerste is een close-up van zijn zwachtel, terwijl de tweede ons een eerste indruk geeft van hoe Hash zijn kenmerkende pistolen heeft. Het algehele effect is een zeer grappige en attente blik op het uiterlijk van de dorpeling.

(Foto: De CW)(Foto: De CW)

In de strips was Dr. Thomas Tommy Elliot een jeugdvriend van Bruce Wayne, die boos was op Bruce nadat hij het familiefortuin had geërfd nadat zijn ouders waren vermoord, terwijl Tommy’s pogingen om zijn eigen ouders te vermoorden en hun fortuin te verdienen mislukten. Toen Tommy hoorde dat Bruce Batman was, nam hij de rol van de stilte op zich en begon hij Batman te vernietigen.

Batman’s kijk op Tommy is een beetje anders dan de strips, maar niet minder koud. Tommy Batman groeide op in een vastgoedmogol die geobsedeerd was door Bruce Wayne, die hij kent als Batman. Tommy beschuldigt Batman ervan zijn leven te hebben verspild om zijn moeder te redden en dringt er bij Tommy op aan wraak te nemen, terwijl hij geobsedeerd blijft door Bruce, over wie hij onophoudelijk praat terwijl hij opgesloten zit in Arkeme – waar ook Alice (Rachel Scarsten), die zijn eigen motieven met die van Tommy verbindt, zich bevindt.

Alice bevond zich in een heel andere omgeving, zei Scarsten in maart. Het vindt nieuwe vijanden en nieuwe bondgenoten. Ik heb vooral genoten van het filmen van hun interacties met nieuwe personages in deze nieuwe omgeving. We zien deze nogal speelse kant van Alice, alleen in haar relatie met de familie. Ik had veel plezier. Dan, vanaf daar, zullen we zien dat Alice begint te verduisteren.

Hush Batwoman’s debuut werd geplaagd tijdens de Comic-Con presentatie van vorig jaar in San Diego, waaruit bleek dat Batwoman (Ruby Rose) niet de enige is die het doelwit is van Batman’s vijanden in het algemeen, inclusief Tommy, en dat zijn afkomst als een Hush zich in het eerste seizoen zal ontwikkelen.

Hieronder staat een samenvatting van het geheim dat voor iedereen verborgen is.

Het kraken van de code – Terwijl leden van de Gotische intelligentsia beginnen te verdwijnen, gaan commandant Kane (Dougray Scott), Sophie (Meagan Tandy) en de Towers op zoek naar de laatste doodsbedreiging die boven de stad hangt. Ondertussen is Kate (Ruby Rose) verzonken in het verraad van iemand anders en begint ze te twijfelen aan de loyaliteit van iedereen om haar heen, net op het moment dat ze dat het meest nodig heeft. Dus als Luke (Camrus Johnson) en Julia (gastster Christina Wolf) vermist worden, moet Batman op Mary (Nicole Kang) en haar voormalige vijand vertrouwen om hun reddingsmissie te starten.

Ondertussen heeft Alice (Rachel Scarsten) een beroep gedaan op Tommy Elliot (gastster Gabriel Mann) om haar te helpen het ongrijpbare object te verwerven waar haar zus ook naar op zoek is. Greg Beaman schoot een aflevering neer, geschreven door Jerry Shendy en Kelly Larson.

Batwoman wordt op zondag om 8/7c uitgezonden op CW. Verborgen Mysterie van Alle Rust zal worden gepresenteerd op de 10e. Uitzending in mei.

Openbaarmaking: eigendom van CBS Interactive, een divisie van ViacomCBS.